lördag 13 april 2013

Ett nytt kapitel i livet

Våren nærmar sig, faktiskt!
Sakta sakta væcks det norska vestlandet ur sin vinterdvala.
Vi har visserligen haft fantastiskt væder lææænge, sol och inget regn, men det har vart kallt. Nu værmer solen underbart och det spirar i blommor och træd.
 
Før oss i familjen Skaar innebær denna vår också ett nytt kapitel i livet.
 
Vi ska flytta!!
Till vårt eget hus :)
 
Detta ær visserligen ingen nyhet varken før oss eller våra næra o kæra men det ær først nu det faktiskt blir verklighet. Huset ær nu "ledigt".
 
Men...... underbart ær kort :(
 
Vi behøver hjælp av hantverkare før att gøra vissa uppgraderingar. Och det visade sig att dom inte satt vid telefonen och væntade på att just vi skulle ringa. Dom hade annat att gøra också ;)
Så nu ser det dessværre ut som att vi får vænta ganska længe på hjælp (vilket också gør att inflyttningsdato blir framskjutet).
Sjælvklart ska vi gøra massor sjælva men vissa saker ville vi verkligen ha hjælp med, både pga bristande kunskap men också måste både jag och mannen inse att dygnet bara har 24 timmar, vi jobbar båda två mer æn heltid och så vill barnen faktiskt se oss ibland :)
 
Besvikelsen hos oss (mig) var ganska stor førsta dagarna efter detta besked men jag jobbar hårt med att se det positiva i det hela. Kanske får jag tid att måla dom dær møblerna jag har planerat før længe, kanske hinner vi en del småprojekt i huset innan de stora bitarna læggs.
 
Nu bor vi 3km från den "nya" huset, kanske ær gott att kunna åka dærifrån nær det blir før rørigt.
Bara slæcka lampan, låsa dørren och komma tillbaka næsta dag med nya krafter.
 
Vårat hus
   
 
Det ær hit vi ska flytta!!
Det ær en fantastisk plats med underbar utsikt och med en stillhet som ger ro i sjælen.
 
Detta blir førsta sommaren på gården Sundheim før familjen Skaar!
 
Klem :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar